[ A+ ] /[ A- ]

Kršćanska humanitarna udruga ”Putevi  milosti”,  provodi projekt  „Ublažavanje siromaštva pružanjem  pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći“ , koji se financira u okviru Operativnog programa za  hranu i osnovnu materijalnu pomod za razdoblje 2014.-2020 iz Fonda Europske pomoći za najpotrebitije  (FEAD). 

Projekt se provodi u šest županija, među kojima je i Požeško-slavonska, a jedno od distribucijskih centara u koje se doprema humanitarna pomoć je i grad Lipik. U Lipiku i okolici tjekom ovog projekta pomoć prima 400 obitelji, tako da je Lipik postao vrlo značajno mjesto u provedbi ovog projekta.

Zbog velikog broja obitelji u potrebi ukazala se potreba za otvaranjem ogranka Udruge Putevi milosti čime će se olakšati provedba ovog i svi ostalih projekata koje Udruga planira provoditi u budućnosti.

Najavljujemo otvaranje ogranka Lipik dana 11.07.2017. Osnivačka skupština će se održati u 11 sati, dok će tiskovna konferencija biti održana s početkom u 12 sati u prostorijama gradske uprave.