[ A+ ] /[ A- ]

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” provodi Uskršnju humanitarnu akciju kojom želimo pomoći obitelji i pojedince s područja Osijek i okolice, prvenstveno one koji nisu u programu “Ublažavanje siromaštva”, te djecu do 15 godina starosti, a sve u cilju darivanja za Uskrs.

Akcija će se provoditi u ponedjeljka – srijede (27. – 29. 03.) od 10 – 21 sat u trgovačkom centru Portanova gdje ćemo na humaniarnom štandu prikupljati donacije građana, a za svakog donatora smo priredili prigodni poklon (ručni rad iz naše kreativne radionice).

U subotu 08. travnja nastupiti ćemo  na manifestaciji “Šarena jaja bojama grada” od 09 – 13 sati s našim humanitarnim štandom, gdje ćemo također sakupljati donacije građana koje ćemo namjeniti za nabavku Uskršnjih paketa, također i ovdje će svaki donator biti nagrađen prigodnim darom iz naše kreativne radionice.

Također pozivamo sve građane i poslovne subjekte da nam pomognu u akciji donirajući hranu, higijenske potrepštine, igračke, odjeću, obuću, školski pribor i sve ostalo čime bi mogli pomoći naše obitelji u potrebi. Donacije se mogu predati svaki radni dan od ponedjeljka – petka u vremenu od 09-13 sati na adresi Udruge, Bračka 140a, informacije se mogu dobiti i na broju telefona 091-563-6436.

Osim materijalnih donacija, mogu se uplatiti i financijske donacije na broju računa otvorenim za ovu humanitarnu akciju:

HR24 2340 0091 5108 2164 8

Svim donatorima unaprijed veliko hvala!!