[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” je humanitarna udruga koja pomaže socijalno ugrožene osobe i obitelji, osobe s invaliditetom, djecu u riziku od siromaštva, mlade, starije osobe i sve dobne kategorije društva i strukture stanovništva koje imaju potrebu za bilo kojim oblikom humanitarne pomoći

Adresa naše web-stranice je: https://www.udruga-putevimilosti.net

 

Osobni podaci korisnika humanitarne pomoći

Prikupljamo osobne podatke naših štićenika zbog osobne evidencije na osnovi koje obiteljima u potrebi možemo pružiti odgovarajuću humanitarnu pomoć. Podaci o našim korisnicima su u našoj bazi podataka, nitko osim osoba zaduženih za obradu podataka u našoj udruzi nema pristup podacima naših korisnika. Podatke korisnika udruge čuvamo sve dok su oni u evidenciji kao korisnici pomoći. Podatke korisnika udruge šaljemo nadležnim institucijama samo kao dokaz da su primili humanitarnu pomoć od udruge i u druge svrhe se ne koriste. Podaci korisnika udruge su zaštićeni i treće osobe nemaju uvid u njih. Svaki korisnik programa udruge može u uredovno vrijeme zatražiti pristup svojim podacima. Svaki korisnik programa udruge svojim potpisom na predviđenom obrascu daje suglasnost udruzi da može koristiti osobne podatke korisnika prema gore navedenom tekstu.

Sve informacije o osobnim podacima korisnika udruge mogu se dobiti na broj telefona 091-563-6436, te na mail udruge udruga.putevimilosti@gmail.com

 

Osobni podaci posjetitelja naše web-stranice

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

 

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

 

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

 

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

 

Analitike

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.