[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

PA021455

U subotu 04.10.2014., u prostorijama Gradske četvrti “Gornji grad”, Kršćanska humanitarna udruga”Putevi milosti”  u humanitarnoj je akciji podijelila 12 paketa hrane i higijenskih potrepština obiteljima iz našeg programa pomaganja.  Paketi su bili vrijednosti oko 300 kuna, a sadržaj paketa su činili prizvodi naših domaćih tvrtki.

Ovu humanitarnu akciju sufinancirala je Županija Osječko-baranjska s 1 000 kuna, u akciju se uključila i tvrtka Folding d.o.o. donacijom vrijednom 521 kunom, donaciju vrijednu 1 000 kuna  dala je i tvrtka Electronic center d.o.o. Trgovački lanac Mercator također je sudjelovao u ovoj humanitarnoj akciji.  Naime, oni su nam dozvolili postavljenje košarice u kojoj kupci njihove trgovine mogu donirati proizvode. Naša udruga pribavila je 400 kuna prodajom ručnih radova članova udruge.

Ovom akcijom  barem smo malo olakšali teško materijalno stanje ovih 12 obitelji. Znamo da nismo potpuno riješili probleme ovih obitelji i još su mnoge druge obitelji u potrebi, no nadamo se da ćemo uskoro imati još sličnih humanitarnih akcija u kojima ćemo darivati naše građane slabijeg imovinskog stanja.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj našoj akciji u naše ime i ime siromašnih obitelji kojima smo pomogli ovom akcijom.