[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

U petak 19.12.2014. članovi Kršćanske humanitarne udruge – središnjice Osijek podijelili su obiteljima iz našeg programa pomaganja ukupno 42 paketa prehrambenih i higijenskih potrepština, te pelena, dječje hrane i ostalog, a sve povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana – Božića. S radošću želimo istaknuti odličnu suradnju s župom sv. Duha iz Čepina i župnikom vlč. Zvonkom Pažinom gdje smo koordinirano uskladili popise potrebitih obitelji koja trebaju dobiti pakete, tako da su sve obitelji koje imamo u evidenciji, odnosno obitelji koje su zatražile pomoć od naše udruge dobile pakete za Božić.

Pakete su dobile obitelji iz Osijeka, Čepina, Našica, Čeminca, Kneževa, Kutine, Vrbanje i Slavonskog Broda.

Ukupna vrijednost darovanih namjernica prelazi 10 000 kuna, a kao posebno vrijednu donaciju ističemo onu iz osnovne škole Ivan Meštrović iz Zagreba, njihova donacija u robi Donacija zg 4iznosi oko 6 000 kuna, nadalje ističemo i donacije tvrtke Electronic center d.o.o., trgovačkog obrta Edukos, te obitelji Rakovac iz Bilja.

Ostatak sredstava za nabavku hrane i ostalih potrepština smo osigurali prodajom ručnih radova članova naše udruge.

Želimo zahvaliti trgovačkim centrima Potanova i Avenue mall što su nam dozvolili besplatni prostor u njihovim centrima gdje smo promovirali našu udrugu, a također i prodajom pribavili značajnija sredstva kako bi ova naša humanitarna akcija bila što uspješnija.

Posebno još jednom zahvaljujemo osnovnoj školi Ivan Meštrović i njihovom ravnatelju Milivoju Margelu, te vjeroučiteljici Anici Perković, od srca zahvaljujemo svim učenicima, roditeljima i nastavnicima što su pokazali veliku humanost i nesebično pomogli siromašnim obiteljima u Osijeku i okolici.

Zahvaljujemo i svim članovima udruge na aganžmanu, a veliko hvala svim građanima koji su svojom donacijom ili kupnjom predmeta pomogli humanitarnu akciju prikupljanja paketa za najpotrebitije obitelji.

Ovo je bila još jedna u nizu humanitarnih akcija kojima želimo pomoći najsiromašnije i najugroženije pojedince i obitelji, nastavljamo i dalje s humanitarnim akcijama za koje smo sigurni da će biti jednako uspješna kao i ova.