[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Članovi kršćanske humanitarne udruge “Putevi milosti” priredili su Božićni domjenak u tek obnovljenoj prostoriji udruge u Pejačevićevoj ulici u Osijeku u subotu 20.12.

Ovom malom proslavom htjeli smo obilježili završetak humanitarnih akcija za ovu tekuću godinu i dan udruge koji slavimo 28.12. (2.godišnjica)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan prije domjenka završili smo veliku humanitarnu akciju podijele paketa najugroženijim obiteljima za Božić, ukupne vrijednosti preko 10 000 kuna. Nakon ove male i skromne proslave slijedi nam mali odmor za Božićne i Novogodišnje blagdane, a nakon blagdana Bogojavljanja nastavljamo naš rad.

Na našem prvom Božičnom domjenku osim članova udruge, nazočni su bili i naši dragi susjedi članovi udruge gluhih i nagluhih osoba osječko-baranjske županije, predsjednik humanitarne udruge Auxilium Marijan Gubina, a svojim dolaskom su nas počastili i naši simpatični prijatelji iz Inkluzije koje je dovela naša istaknuta članica Valerija Kotiza.

U vedroj i opuštenoj atmosferi zabavili smo se, našalili i neformalno družili, pokazalo se da nam je takva vrsta druženja dobrodošla nakon cjelogodišnjeg napornog rada kojim želimo pomoći što većem broju socijalno ugroženih obitelji, a naš Božićni domjenak postati će tradicionalan.