[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

OBAVIJEST ZA KORISNIKE PROJEKTA

Kršćanska humanitarna udruga „Putevi milosti“, započinje svoju drugu podjelu paketa hrane i osnovne materijalne pomoći u sklopu projekta „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći“, koji se financira u okviru Operativnog programa za  hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020. iz Fonda Europske pomoći za najpotrebitije  (FEAD).

Podjela će se tokom trajanja projekta vršiti na području 6 županija (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko – srijemska, Splitsko-dalmatinska) na kojima djeluje. Zbog velikog broja korisnika u Osijeku, osigurano je skladište u kojem će se od sada vršiti podjela paketa hrane i osnovne materijalne pomoći, i to na adresi Ul. kralja Petra Svačića 57 (neposredno uz stanicu za tehnički pregled i PET CENTAR).

Podjela paketa odvijat će se dana 01. i  02. ožujka 2017. ovisno o distribucijskom centru. Svi korisnici biti će  obaviješteni i telefonskim putem o potrebnim informacijama vezanima za vrijeme i točan raspored podjele paketa, te molim sve korisnike za strpljenje. Svim bolesnima i nemoćnima, koji nisu u mogućnosti sami podići svoj paket, isti će biti dostavljeni kombi vozilom koje je nabavljeno  u okviru projekta.

Također molimo korisnike da pri preuzimanju paketa hrane i osnovne materijalne pomoći, uzmu u obzir veličinu i težinu samoga paketa (40kg), te da na uvid ponesu osobe iskaznice.

logotipi