[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Humanitarna akcija za malog Jakova je završena.
U sklopu akcije je održan i humanitarni koncert “Pjevaj srcem” u velikoj dvorani osječkog Vikarijata na kojem je sakupljeno 10 589,90 kuna.
Kršćanska humanitarna udruga je ukupno u akciji sakupila 23 785,64 kuna za liječenje i ostale potrebe za malog Jakova.
Stanje malog Jakova i dalje je teško, terapije nisu učinkovite, preporuka je liječnika da se pokuša posebnim režimom ishrane, ukoliko to ne bi dalo rezultata slijedi operacija u kojoj bi se Jakovu odstranio dio crijeva, no to se želi izbjeći.
Udruga Putevi milosti će i dalje pratiti stanje malog Jakova i u dogovoru s roditeljima i dalje pomagati koliko bude u našoj moći.
Na kraju želimo zahvaliti svim donatorima u humanitarnoj akciji, a to su: Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije, udruga Duhos, grupa Amos, Duhos band, VIS Adoramus, Zvonimir Kalić&grupa Noel, Vlatka Kladarić, Zaklada Tim kabel, Ivan Župan, Viktor Prilepić, Udruga sv. Vinka Paulskog u RH konferencija Svih Svetih Đakovo, svi donatori na humanitarnom koncertu, članovi i volonteri udruge Putevi milosti. Posebno želimo zahvaliti svima na molitvama i podršci tijekom humanitarne akcije.