[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” provodi Božićnu humanitarnu akciju, u kojoj sakupljamo hranu i higijenske potrepštine za obitelji i osobe u riziku od siromaštva, te igračke. U provedbu akcije su se aktivno uključila djeca 5b i 8b osnovne škole “Ivana Filipovića”. Djeca su organizirano donosila u školu prehrambene proizvode i proizvode osobne higijene, te igračke, slatkiše i ostale poklone za djecu iz siromašnih obitelji.

Sakupljeni artikli će biti donirani obiteljima i pojedincima u potrebi koji su evidentirani u našoj udruzi u vidu obiteljskih humanitarnih paketa i dječjih paketa.

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” pomaže osobe u riziku od siromaštva, gdje brojimo 2.500 obitelji u šest hrvatskih županija. Udruga pomaže osobe s invaliditetom i osobe starije životne dobi kroz EU projekte. Pomoć osobama u siromaštvu je uvijek potrebna, a posebno u ovo vrijeme pandemije kad je ugroženo zdravlje stanovništva. Svaka pomoć je dobrodošla i izuzetno vrijedna.

Zahvaljujemo se učiteljicama Lidiji Pavlić i Sanji Srnović koj su organizirale prikupljanje humanitane pomoći, te ravnatelju Zlatku Kraljeviću.

Kršćanska humanitarna udruga posebno zahvaljuje djeci na njihovom velikom srcu i pomoći koju su pružili. Zahvaljujemo i njihovim roditeljima bez kojih ova pomoć ne bi bila realizirana.