[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Članovi Kršćanske humanitarne udruge “Putevi milosti” su sudjelovali 0d 07.07. – 10.07. 2022. na četverodnevnom seminaru u Kući susreta Tabor u Samoboru. Naziv seminara je bio “Tvoje nas Rane iscjeliše”, a voditelj seminara je bio fra Ivan Matić.

Na seminaru su sudjelovali: predsjednik udruge Krešo Žarković, tajnica udruge Gordana Sertić i njezin sin Hrvoje, te zaposlenici Terezija Šperanda, Julijana Rugle, Valentina Ageljić, Marko Crmečnjak, Matej Zdravčević i volonterka Valentina Žarković.

Odlazak na seminar nam je pomogla zaklada “Rhema” na čijem smo natječaju 2019. godine dobili sredstva za odlazak na ovu duhovnu obnovu, te i ovim putem zahvaljujemo zakladi “Rhema na ovoj donaciji.

Uvjereni smo da će ovo prelijepo duhovno iskustvo uvelike pomoći u duhovnom rastu svakog pojedinog člana udruge, a time i cijele naše organizacije.

Zahvaljujemo fra Ivanu Matiću na gostoprimstvu i lijepom seminaru, a također i svećenicima, časnim sestrama, poslužiteljima i cijelom osoblju Kuće susreta Tabor.