[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” će u razdoblju od 15.03. – 24.04.2023. provoditi humanitarnu akciju pod nazivom “Uskrsna humanitarna akcija”. Cilj Uskrsne humanitarne akcije je prikupljanje hrane, higijenskih potrepština, dječje hrane, igračaka, pelena, školskog pribora i svega ostalog što može pomoći našim korisnicima.

U sklopu provedbe projekta “Dobro upravljanje OCD-a za razvoj zajednice” Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” provodi male građanske akcije, a Uskrsna humanitarnu akciju je druga od dvije male građanske akcije koje ćemo provesti u sklopu projekta.

U Uskrsnoj humanitarnoj akciji pomoći ćemo oko 250 pojedinaca koji čine oko 80 obitelji u hrani, higijenskim potrepštinama, dječjom hranom, obućom, odjećom, igračkama i ostalim potrepštinama.

Molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu u prikupljanju navedenih artikala. Donacije možete donijeti u udrugu, Bračka 140a, Osijek, svaki radni dan od 07-15 sati. Također, po donacije možemo doći do vas uz predhodni dogovor uz poziv na broj 091-563-6436. Donacije se mogu uplatiti i na humanitarni račun
HR1323400091511223426
Unaprijed zahvaljujemo svim donatorima. 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Kršćanske humanitarne udruge za pomoć djeci, socijalno ugroženim obiteljima i svima koji su u potrebi „Putevi milosti“