[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

02.09.2015.

U utorak 01.09.2015. u prostorijama Udruge održana je akcija podjele 21 paketa prehrambenih i higijenskih potrepština socijalno ugroženim obiteljima grada Osijeka i osječko-baranjske županije. Vrijednost svakog paketa iznosi 300 kuna.

Rezultat je to projekta “Kap dobrote: program struktuirane potpore socijalno ugroženim obiteljima grada Osijeka i osječko-baranjske županije”

Sredstva za ovaj projekat su osigurana u suradnji s Hrvatskom elektroprivredom, od koje smo na njihovom natječaju za potporu rada udrugama “Svjetlo na zajedničkom putu” dobili 9 000 kuna, te županijom osječko-baranjskom od koje smo na njihovom natječaju za potporu rada udruga dobili sredstva u iznosu 1 000 kuna.

U sklopu navedenog projekta biti će dodijeljeno još 9 financijskih pomoći u vrijednosti od 355 kuna, s kojima ćemo pokriti neka od dugovanja socijalno ugroženih obitelji koje su ušle u ovaj projekt.

Od srca zahvaljujemo Hep-u, županiji osječko-baranjskoj na donacijama bes kojih ovu akciju ne bi mogli provesti.

Također zahvaljujemo našim volonterima i članovima udruge na uloženom trudu, a također i Konzumu na susretljivost prilikom dopreme navedenih artikala.

Nakon ove uspješno provedene akcije, nadamo se da ćemo uskoro biti ponovno u prilici razveseliti korisnike naše udruge.