[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

                                           OBAVIJEST ZA KORISNIKE PROJEKTA

 

Kršćanska humanitarna udruga „Putevi milosti“, započinje svoju veliku podjelu paketa hrane i materijalne pomoći u sklopu projekta „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći“, koji se financira u okviru Operativnog programa za  hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020. iz Fonda Europske pomoći za najpotrebitije  (FEAD).

Za potrebe provedbe projekta udruga je povećala broj distribucijskih centara na području 6 županija(Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko – srijemska, Splitsko-dalmatinska) na kojima djeluje, kako bismo se što više približili korisnicima i osigurali da korisnici u što kraćem vremenu podignu svoj paket. Iako udruga na provođenju ovoga projekta nema partnerskih organizacija, ovim putem se zahvaljujemo svim organizacijama, koje su nam ustupile svoje adekvatne prostore u kojima će se odvijati podjela paketa najpotrebitijima.

Podjela paketa odvijat će se dana 14. i 15. 02. 2017. ovisno o distribucijskom centru. Svi korisnici biti će obaviješteni i telefonskim putem o potrebnim informacijama vezanima za vrijeme i točan raspored podjele paketa. Svim bolesnima i nemoćnima, koji nisu u mogućnosti sami podići svoj paket, isti će biti dostavljeni kombi vozilom koje je nabavljeno  u okviru projekta.

Zahvaljujemo se svim volonterima i ljudima dobrog srca, koji su se dobrovoljno prijavili i koji će osigurati da paketi budu spakirani i dodijeljeni  ukupno 2500 obitelji, pojedinaca i zajednica. Molimo korisnike da pri preuzimanju paketa hrane i osnovne materijalne pomoći, uzmu u obzir veličinu i težinu samoga paketa (40kg), te da na uvid ponesu osobe iskaznice.

logotipi