[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

OBAVIJEST ZA KORISNIKE PROJEKTA

Ovim putem obaviještavamo korisnike projekta „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći“, koji se financira u okviru Operativnog programa za  hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020. iz Fonda Europske pomoći za najpotrebitije  (FEAD), da smo stigli i do četvrte od ukupno šest podjela paketa hrane i osnovne materijalne pomoći.

Podjela će se kao i do sada  vršiti na području 6 županija (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko – srijemska, Splitsko-dalmatinska) na kojima udruga djeluje.

Podjela paketa odvijat će se dana 03., 04. i 05.  svibnja 2017. ovisno o distribucijskom centru, te će svi korisnici kao i u dosadašnjim podjelama, biti obaviješteni i telefonskim putem o potrebnim informacijama vezanima za vrijeme i točan raspored podjele paketa.

Također molimo korisnike da pri preuzimanju paketa hrane i osnovne materijalne pomoći, uzmu u obzir veličinu i težinu samoga paketa (40kg), te da na uvid ponesu osobe iskaznice.