[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” od 26.10. – 29.12.2018. provodi humanitarnu akciju za malog Jakova.

Dječak Jakov P. (4,5 godina) boluje od Ulceroznog colitisa, teškog oblika upale crijeva. On je najmlađi pacijent u Hrvatskoj s tom dijagnozom.

Bolest se manifestira kroz učestale i krvave stolice, prolapse i upalne procese nakon čega biva hospitaliziran. Zbog višestrukog gubitka krvi često prima transfuzije te jake doze kortikosteroida i citostatika što posebno utječe na njegov organizam kroz različite nuspojave.

Njegovi roditelji se već dulje vremena sami nose s njegovom bolešću. Poradi pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, učestalije potrebe za odlaskom na Kliničku bolnicu Rebro, te zbog njegovih posebnih potreba, molimo Vas da se odazovete našem humanom pozivu i uključite kroz vlastito sudjelovanje u akciji „Za malog Jakova“.

Svoje priloge možete uplatiti na humanitarni račun:

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti”  

Bračka 140a, Osijek HR     

SWIFTB CODE: PBZGHR2X (za inozemstvo)                                                  

HR36 2340 0091 5109 6702 9 

Privredna banka Zagreb

U sklopu akcije biti će organiziran i humanitarni koncert duhovne glazbe 28.11.2018. u Vikarijatu Osijek s počekom u 20 sati. Na koncertu će nastupiti Duhos band, grupa Amos, VIS Matheus, te Zvonimir Kalić i grupa Noel. Suorganizator koncerta je udruga Duhos (Duhovnost osječkih studenata). Na koncertu se neće naplaćivati ulaznice, nego će se sakupljati dobrovoljni prilozi.                                                                                                                

Pozivamo građanstvo da prisustvom na humanitarnom koncertu pomognu malenom Jakovu. Svima unaprijed veliko HVALA!!