[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

U prostorijama gradske četvrti “Retfala” dana 20.10.2020. održana je uvodna konferencija projekta “Važna si – zaposli se i pomozi” UP.02.1.1.13.0017 iz javnog poziva “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II.

Na konferenciji su uz domaćine, članove i zaposlenike Kršćanske humanitarne udruge “Putevi milosti” nazočili gosti konferencije:

Ankica Vučković, rukovoditeljica odjela tržišta rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područna služba Osijek

Kristina Filipović, rukovoditeljica odsjeka za posredovanje i pripremu za zapošljavanje, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područna služba Osijek

Una Josipović Kondaš, predstavnica Osječko-baranjske županije

Snježana Noić, predstavnica Centra za socijalnu skrb, Osijek

Maja Rickert, predstavnica Udruge “Izvor” Kneževi vinogradi

Uvodni pozdrav i informaciju o radu udruge, prošlim i budućim aktivnostima održao je predsjednik udruge Krešo Žarković, nakon čega je konzultantica, zadužena za upravljanje projektom Ivana Dasović nazočne informirala o projektu, ciljevima i provođenju, te ostalim relevantinim činbenicima projekta. Gospođa Ankica Vučković ispred HZZ-a se obratila nazočnima, a zatim su o provedbi na terenu govorila korisnica Ivana Kulešević i zaposlenica Marina Galić.

Konferenciju su popratili i mediji: Slavonska TV, Glas Slavonije, Radio Osijek, HTV studio Osijek.

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” zahvaljuje svim gostima i medijima, a posebno zahvaljujemo gradskoj četvrti “Retfala” na ustupljenom prostoru bez naknade za održavanje uvodne konferencije.

https://www.youtube.com/watch?v=NHqI-0_fy2c&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0bz_9nAnDnOua6KZt4qR1Q96Meg9cBZ-etUt1DCPXHWgr84_bhDdIJpo4