[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

SVJETSKOG REKORDERA U RUN UP

SEDAMDESETOGODIŠNJEG BOŽIDARA DEODATA KREŠIĆA

Croatia  Week Božidar Deodat Krešić

Svjedočim kao svjetski rekorder u run up da ako u životu želite postići velike rezultate morate biti veliki u empatiji prema onima koji su u potrebi.

Kao član Kršćanske humanitarne udruge Putevi milosti i član Svjetovnog  Franjevačkog reda skrušeno i ponizno  klečim pred vama i molim vas otvorite  vaše veliko  srce i nemojte  dozvoliti da bude gladnih obitelji u Hrvatskoj.

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” djeluje u Osijeku  osam godina i to na području pet slavonskih županija, te u splitsko-dalmatinskoj županiji.

Pomažemo socijalno ugrožene obitelji i pojedince, te bolesnu djecu, starije osobe i sve koji zbog svojih materijalnih prilika traže humanitarnu pomoć. Trenutno skrbimo za otprilike 3 000 socijalno ugroženih obitelji, što je ukupno  oko 8 500 osoba, među kojima se nalaze i obitelji s više djece.

Cilj nam je pomoći u hrani i higijenskim artiklima za obitelji slabijeg imovnog stanja.

Molimo Vas da nam u okviru Vaših mogućnosti pomognete donacijom kako bi mogli pružiti pomoć obiteljima u potrebi. Donacije će biti iskorištena za nabavku hrane i sredstava osobne higijene za socijalno ugrožene obitelji.

Donacije možete donijeti osobno od ponedjeljka do petka u vremenu od 07 – 13 sati u prostore udruge, Bračka 140a, Osijek ili uplatom na račun:

Kršćanska humanitarna udruga Putevi milosti

Bračka 140a, Osijek

HR98 23400091110558837

SWIFT pbzghr2