[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Prije godinu dana sam svjedočio kao svjetski rekorder u run up-u  da ako u životu želite postići velike rezultate morate biti veliki u empatiji prema onima koji su u potrebi i kao član Kršćanske humanitarne udruge Putevi milosti i član Svjetovnog Franjevačkog reda ponizno i skrušeno sam klečao pred vama i molio vas da otvorite vaše veliko srce i ne dozvoliti da  bude gladnih obitelji u Hrvatskoj.

Što se dogodilo u ovoj godini? Sporedno je što sam nanizao niz svjetskih rezultata, a bitno je što se mnom dogodilo.

Gospodin Isus mi je udijelio milost. Podsjetio me na zadnje riječi iz Biblije: Blagoslov : 21 Neka milost Gospodina Isusa bude sa svima! Amen.

Isus mi je pomogao da sam postao najstariji registrirani aktivni sportaš  towerrunninga u Europi i 8. u svijetu. On mi je time poslao poruku da me prati i da će me pratiti u mojoj filantropskoj misiji pomaganja drugima. Hvala ti gospodine Isuse na dodijeljenoj milosti.

Sada ne klečim pred vama da molim za one koji su u potrebi. Molim se gospodinu Isusu da se i vi zaljubite  u njega i ništa više. To je dovoljno jer će sve ići kako gospodin Isus traži od nas.
Vi ste blagoslovljeni jer ste pozvani dati svoju ljubav.

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti”

Bračka 140a, Osijek

HR9823400091110558837  

swift code: PBZGHR2X  

Svrha uplate : za osobe u potrebi