[ A+ ] /[ A- ]

image_pdfimage_print

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” je u sklopu provedbe projekta “Dobro upravljanje OCD-a za razvoj zajednice” provela dvije male građanske akcije, a Uskrsna humanitarna akcija je druga akcija koje smo proveli u sklopu projekta. “Uskrsna humanitarna akcija” je održana u razdoblju od 15.03. – 24.04.2023. Cilj Uskrsne humanitarne akcije je prikupljanje hrane, higijenskih potrepština, dječje hrane, igračaka, pelena, školskog pribora i svega ostalog što može pomoći našim korisnicima.

U Uskrsnoj humanitarnoj akciji pomogli smo 290 pojedinaca koji čine120 socijalno ugroženih obitelji u hrani, higijenskim potrepštinama, dječjom hranom, obućom, odjećom, igračkama i ostalim potrepštinama. Paketi hrane su sadržavali osnovne prehrambene artikle: šećer, brašno, ulje, mlijeko, margarin, ukuhanu rajčicu, krastavce, tijesto……i druge artikle.

U “Uskrsnoj humanitarnoj akciji” pomogli smo paketima hrane obitelji u potrebi iz Osijeka, Tenja, Darde, Bilja, Luga i Vardarca, te nekoliko Ukrajinskih obitelji smještenih na području djelovanja udruge.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Kršćanske humanitarne udruge za pomoć djeci, socijalno ugroženim obiteljima i svima koji su u potrebi „Putevi milosti“